4 juni 2019 – Nieuwe instapmogelijkheid

Update 11/7- deze inschrijfmogelijkheid staat niet meer open

Recent is er een nieuwe mogelijkheid vrijgekomen binnen ons project. Het betreft een appartement van ca. 117 m2 op de begane grond met zicht op het park en een balkon op het zuiden. Extra bijzonder is de verdiepingshoogte van ca 315 cm. Omdat de parkeergarage halfverdiept is, betekent dat de begane grond ca. 130cm boven het maaiveld ligt.

Hoewel er plattegronden getekend zijn, hoeft dit niet de definitieve indeling te worden. De ene plattegrond heeft bijvoorbeeld één slaapkamer, de andere twee. De nieuwe bewoner zal zo snel mogelijk met de architect aan tafel gaan om een plattegrond uit te werken die aan hun individuele wensen voldoet. In het huidige stadium van het project is het nog mogelijk om aanpassingen te doen, zowel m.b.t. wanden als tot ramen.

Voordat je in een project als dit stapt is het belangrijk te weten hoe wij het bouwen in CPO verband georganiseerd hebben, hoe ons besluitproces in elkaar steekt en hoe wij de kosten monitoren en beheersen. Het is natuurlijk heel anders dan het kopen van een kant-en-klaar appartement, maar biedt dan ook heel veel meer mogelijkheden. Dit willen we graag in een gesprek toelichten. Mocht je in dit appartement geïnteresseerd zijn, stuur dan een mail naar info@droomcollectiefbeekdal.nl en we nemen contact met je op.